Forlaget Lind

Jeg etablerede mit eget forlag i 2013: Forlaget Lind 

Den første bogudgivelse var biografien Mit liv, som er skrevet af min far, Hans Larsen, om hans ophold i koncentrationslejre. Bogen er redigeret af mig. 

Anden udgivelse er en lille novellesamling Alligevel en særlig dag, som jeg skrev i 2020

Tredje udgivelse er romanen Rugemor, som udkom i 2021

Uddrag af lektørudtalese for bogen Mit liv

’En selvbiografisk skildring af et liv i fangenskab i Tyskland under 2. Verdenskrig kan læses af historisk interesserede, men det er også et menneskeligt drama om en usædvanlig skæbne og har derfor også en bredere appel’.

Reaktioner fra læsere

“Har lige afsluttet læsningen af din fars bog kunne ikke slippe den før jeg var færdig med den. Det har ikke været noget let liv din far har haft , en hård barndom, en ufattelig barsk tid i Tyskland som går ud over ens fatteevne, og så et efterfølgende liv med efterveerne fra fangeskabet. Det har heller ikke været en dans på roser for din mor. En fin kærlig og ærlig afrunding på beretningen du har skrevet”

‘Nu har jeg læst din fars bog fra ende til anden, og lad mig sige med det samme: det er en meget god bog. Jeg slap den ikke, før den var færdig. Dele af hans fortælling kendte jeg jo godt fra tidligere læsning, men bogens sammenhængende forløb gør det kun bedre. Din far var en meget livsduelig mand, der godt nok fik et knæk under de tyve måneder i Tyskland, men uden hans opfindsomhed og – må jeg bruge ordet humor? – var det måske ikke gået. Efter læsning husker jeg slagene, både dem derhjemme og dem i fangenskabet. Det var vel almindelig at slå på børn og derfor var det måske også lettere at slå på fanger? Efter læsningen husker jeg dog også den hjælp de flygtende fik, uventet og uden ønsker om gengæld. Det er nok disse fortællinger om mennesker, der med livet som indsats hjalp andre i dybeste nød. Så tak for bogen. EC

‘Så blev bogen læst i et hug! Det er en meget spændende beretning som gør et stort indtryk, både fordi den i sig selv gør indtryk, men også fordi vi ved og har hørt om, hvor meget dette har fyldt i jeres barndom og hele liv. Tak fordi du gav os lov til at læse den og få dette indblik i et liv der iden grad har påvirket familien’

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.